Binnenkort start verkoop | Sinfonia, Utrecht

04 maart 2019

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van het nieuwbouwproject Sinfonia in Utrecht, dat bestaat uit 41 bijzondere stadswoningen en herenhuizen en 9 appartementen. De start verkoop staat gepland voor maart/april. Hou de projectpagina in de gaten om deze niet te missen!

Sinfonia kenmerkt zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Hierdoor is er hier bijna geen enkele woning hetzelfde. We kunnen je alvast een indicatie geven van de verkoopprijzen. Deze indicaties zijn inclusief een ingerichte badkamer, een keukencheque, een duurzaam energiesysteem en een parkeerplaats in de garage onder de woningen. 

- Appartementen (gelijkvloers): +/- € 275.000 v.o.n. tot +/- € 400.000 v.o.n. 
- Stadswoningen (4 woonlagen): +/- € 400.000 v.o.n. tot +/- € 650.000 v.o.n. 
- Herenhuizen (5 woonlagen): +/- € 650.000 v.o.n. tot +/- € 850.000 v.o.n. 

Sinfonia komt op een toplocatie in Nieuw Oost tussen Utrecht Leidsche Rijn Centrum en het Amsterdam Rijnkanaal. Met Nieuw Oost krijgt Utrecht een nieuw stadsdeel. Met de allure van het oude Oost, maar nu aan het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Hier ontstaan nieuwe, unieke stadswoningen die met elkaar prachtige stadse straten vormen. Nieuw Oost ligt op wandelafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je alles binnen handbereik hebt. Een groot aanbod aan winkels, leuke cafés, restaurantjes en koffietentjes.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sinfonia?

Bekijk ook het project Sinfonia

In verkoop
Meer informatie

Sinfonia

Utrecht


€ 275.000 tot € 850.000
70 m2 - 215 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar