Binnenkort in verkoop: Terraza, Nieuwegein

07 oktober 2021

Binnenkort start de verkoop van het nieuwbouwproject Terraza. Het project komt op een ideale locatie tussen Utrecht en Nieuwegein en omvat 59 slimme duurzame en luxe appartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 50 tot 100 m².

Terraza wordt gerealiseerd in de wijk Rijnhuizen. De bereikbaarheid en ligging van deze wijk zijn perfect. Je bent namelijk in no-time bij de uitvalswegen naar de A27, A12 en A2. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen qua openbaar vervoer, die je onder andere snel naar Utrecht stad brengen. In Rijnhuizen komt een full-service supermarkt en met de fiets kan je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen: Cityplaza! Hier tref je een divers scala aan winkels en horecagelegenheden. Kortom: Een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. 

Op de hoogte blijven van dit project?
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag op de hoogte blijven van de laatste updates over Terraza, waaronder informatie over de start verkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch nieuwsupdates over dit project. 

Bekijk ook het project Terraza

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Terraza

Nieuwegein

50m - 100m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend