Binnenkort in verkoop | Rijnvliet fase 9, Utrecht

09 juli 2020

Aangezien de meeste woningen van het project Rijnvliet Zuid en Midden in Utrecht zijn verkocht, is het tijd voor een nieuwe fase. Binnenkort start dan ook de verkoop van fase 9. Wil je op de hoogte blijven van deze fase? Schrijf je dan in als geïnteresseerde.

In de wijk Rijnvliet kun je perfect wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je niet ver van de binnenstad van Utrecht, in een ruime woning, in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet alles wat je nodig hebt, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. De 18 woningen van fase 9 komen tegenover het Voedselbos en nabij het Kindcentrum Rijnvliet.

Achter de schermen worden momenteel de voorbereidingen getroffen voor de start verkoop van deze fase. De verkoopbrochure en -prijzen komen dan ook ter beschikking. Op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject in Utrecht? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde om de start van de verkoop niet te missen. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet fase 9?

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9

Binnenkort in verkoop
Meer informatie

Rijnvliet fase 9

Utrecht


131 m2 - 178 m2 woonoppervlakte