Binnenkort in verkoop | Park Avenue, Utrecht

21 maart 2020

In het prachtige Leidsche Rijn Centrum komt Park Avenue, een appartementencomplex met 55 ruime en duurzame appartementen en een parkeerkelder. Iets voor jou? Schrijf je dan in als geïnteresseerde van dit project om de start verkoop niet te missen.

Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn in Utrecht. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook het treinstation is om de hoek en met de auto ben je binnen no-time op de snelweg en in het gezellige centrum van Utrecht.

In Park Avenue geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De appartementen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd. Dit geeft kopers van een appartement in dit project recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Spreekt wonen in Park Avenue jou aan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit project. De verwachting is dat de verkoop start in het tweede kwartaal van 2020.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
55 woningen beschikbaar