Binnenkort in verkoop: Hofje bij de Kade Nieuwegein

27 oktober 2018

Dorps wonen in een buurt met een stoer en historisch karakter? Dat kan in één van de achttien riante woningen van het nieuwbouwproject Hofje bij de Kade in Nieuwegein. Binnenkort start de verkoop van dit project. Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aan Hofje bij de Kade worden dertien riante pakhuis-woningen, vier twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning gerealiseerd. De gebruiksoppervlaktes van de achttien woningen variëren vanaf ca. 150 m² en hebben allen een ruime achtertuin. De architectuur van de woningen in pakhuisstijl is geïnspireerd op de kade die om de hoek van het project ligt en waar imposante schepen door het Merwedekanaal passeren.

Het kleinschalige project vormt zich rond een hofje, wat voor een veilige en gemoedelijke sfeer met de buren zorgt. De woningen hebben een historische uitstraling met alle luxe en gemakken van een nieuwbouwwoning. Een heerlijke plek waar je kunt wonen in een ruim huis met een hoogwaardige afwerking en tal van uitbreidingsmogelijkheden om een eigen, unieke woning te creëren.