Binnenkort in verkoop | Edisonkwartier, Nieuwegein

23 mei 2020

In een parkachtige omgeving in Nieuwegein komt het Edisonkwartier, een kleinschalig nieuwbouwproject met 47 exclusieve herenhuizen (koopsom vanaf € 429.000,- tot € 495.000,- v.o.n.). De verkoop van de woningen gaat binnenkort van start.

De 47 royale herenhuizen worden gebouwd in een strakke vormgeving. De drie etages tellende woningen hebben een woonoppervlakte van 135 tot 145 m² en bieden je de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Ook is er gedacht aan ruime tuinen met een gunstige ligging (waarvan een deel aan het water) en een berging. De woningen worden energiezuinig opgeleverd volgens de moderne eisen en zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen. Dankzij de uitgebreide parkeervoorzieningen kun je je auto hier goed kwijt.

Het Edisonkwartier komt in het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein. De kantorenwijk die Rijnhuizen was, wordt ontwikkeld naar een groene gemengde leefwijk. De wijk ligt op twee kilometer afstand van City Plaza, een winkelgebied dat je een brede keuze biedt. Openbaar vervoer, een sportschool en het park bij Fort Jutphaas liggen op loopafstand. En ook het bruisende centrum van Utrecht ligt op slechts een kwartiertje reizen.

Spreekt wonen in het Edisonkwartier jou aan? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en blijf op de hoogte van de voortgang van het project en de start verkoop. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

Binnenkort in verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 429.000 tot € 495.000
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte