Binnenkort in verkoop | De Veiling, Utrecht

08 juni 2019

Op het voormalige veilingterrein in Utrecht wordt het project De Veiling ontwikkeld. Hier komen 149 woningen, verdeeld over 20 appartementen en 129 grondgebonden woningen. Schrijf je alvast in als geïnteresseerde van dit project om de start verkoop niet te missen.

In De Veiling komen diverse typen woningen. Vanaf de start verkoop is de verkoopbrochure beschikbaar en worden de prijzen op bouwnummerniveau bekend gemaakt. Wel kunnen we alvast de vanaf prijzen van de diverse typologieën afgeven:

- Rij- en hoekwoningen: vanaf circa € 395.000 v.o.n.
- Rij- en hoekwoningen met 3 bouwlagen: vanaf circa € 415.000 v.o.n.
- Appartementen (120 m²): vanaf circa € 405.000 v.o.n.

Alle woningen bieden veel vrijheid om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan jouw individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Daarnaast hebben alle woningen een eigen parkeerplaats.

Schrijf je alvast in via de projectwebsite als geïnteresseerde. Zo blijf je via de nieuwsbrief op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Ook ontvang je een uitnodiging zodra de definitieve start verkoop datum bekend is. Vooralsnog is de verwachting dat de woningen voor de zomervakantie van 2019 in verkoop gaan.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling?

Bekijk ook het project De Veiling

In verkoop
Meer informatie

De Veiling

Utrecht


€ 392.000 - € 555.000
113 m2 - 157 m2 woonoppervlakte