Binnenkort in verkoop | De Houttuin, Woerden

29 oktober 2020

Op de locatie van het voormalige FNV pand in Woerden komt De Houttuin: een nieuwe hotspot om te wonen, werken en ontspannen. Het project bestaat uit 6 gebouwen met in totaal 265 huur- en koopappartementen. De 42 appartementen van blok C gaan binnenkort in verkoop.

In blok C van De Houttuin komen 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes variërend tussen de 60 en 85 m². Alle appartementen zijn voorzien van een keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en je fiets kun je kwijt in de algemene fietsenstalling. Ook aan ruimte voor de auto is gedacht. Deze kun je parkeren in de naastgelegen parkeergarage.

De Houttuin zal worden ingericht als een soort campus, met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water. Je kunt hier dus heerlijk buiten wandelen of gewoon even zitten en een praatje maken met je buren. Wil je een terrasje pakken of winkelen? Het kan in het stadscentrum van Woerden dat op nog geen 10 minuten lopen van De Houttuin ligt. Daarnaast is het treinstation op slechts 5 minuten lopen. Vanaf hier ben je met de trein binnen een kwartier in Utrecht of Gouda.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De Houttuin, zoals de datum van de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Houttuin?

Bekijk ook het project De Houttuin

In verkoop
Meer informatie

De Houttuin

Woerden


Prijsindicatie vanaf € 255.000
60 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
42 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Houttuin »