Binnenkort in verkoop: De Groene Steegjes, Utrecht

03 december 2021

In Utrecht Leidsche Rijn, in de nieuwe duurzame wijk Leeuwesteyn, komt het nieuwbouwproject De Groene Steegjes. Een uniek plan met 84 energieneutrale woningen in een fijn netwerk van groene steegjes. De verkoop van het project gaat binnenkort van start.

De 84 woningen in De Groene Steegjes zijn zeer verschillend, maar hebben allemaal een fraaie Art-Deco architectuur. Duurzaamheid, klimaatadaptiviteit en natuurinclusiviteit stond hoog in het vaandel bij het ontwerp van de woningen. Aan de randen tref je statige en formele bebouwing met 3 tot 4 bouwlagen met daarachter een groene informele binnenwereld. In deze binnenwereld vind je 2 tot 3-laagse woningen aan een gezellig pleintje. Aan de kanaalzijde komen prachtige 4-laagse kadewoningen met diepe achtertuinen en weids uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.

De wijk Leeuwesteyn
Leeuwesteyn wordt een nieuwe duurzame wijk met een Utrechts en stedelijk karakter. De wijk ligt aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal, aan de oostkant van het Willem-Alexanderpark en verbindt nieuw met oud Utrecht. De locatie is zeer gewild. Via de Daphne Schippersbrug ben je als bewoner namelijk al in een kwartier fietsen in het bruisende centrum van Utrecht. Ook het centrum van Leidsche Rijn is niet ver weg.

Interesse?
Spreekt wonen in De Groene Steegjes jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. De projectwebsite wordt in aanloop naar de start verkoop ook verder aangevuld. Hier kun je nu al de mooie artist impressions van de woningen bekijken. Neem bij vragen contact op met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Groene Steegjes?

Bekijk ook het project De Groene Steegjes

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

De Groene Steegjes

Utrecht

68m - 198m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend