Binnenkort in verkoop: De Brugse Zoom, Nieuwerbrug aan den Rijn

16 november 2022

Wonen midden in de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied; dat is wonen in De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn. Een nieuwbouwproject met een variatie aan woningtypes op een mooie landelijke locatie. De verkoop gaat in december van start.

De Brugse Zoom biedt qua woningtypes voor ieder wat wils. Er komen drie-onder-één-kap-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen. Iedere woning is gelegen op een ruim perceel en heeft een tuin aan het water. Als kers op de taart heeft circa de helft van de woningen ook nog een fantastisch uitzicht over de weilanden. Neem daarbij de prachtige architectuur, het comfort en de duurzaamheid (bodemwarmtepomp in eigendom) en het plaatje is compleet!

Wonen in het Groene Hart
Nieuwerbrug aan den Rijn is een plek met veel historie. Maar met alle voorzieningen van Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn niet ver weg, ervaar je dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen dicht bij zijn. In de omgeving kun je bovendien volop genieten van de natuur: wandelend, fietsend of op een bootje op het water. Welkom in het Groene Hart; hier wil je nooit meer weg!

Meer weten?
Wil je meer weten over De Brugse Zoom en de woningen die er gerealiseerd gaan worden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. In een persoonlijk gesprek vertelt deze jou graag alles wat je wilt weten over dit nieuwbouwproject in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugse Zoom?

Bekijk ook het project De Brugse Zoom

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugse Zoom

Nieuwerbrug aan den Rijn

8 woningen beschikbaar
155m - 171m woonoppervlakte
€ 515.000 tot € 835.000