Binnenkort in verkoop | BijVianen fase 1, Hoef en Haag

01 april 2020

In een groene en waterrijke omgeving komt het project BijVianen, onderdeel van het splinternieuwe dorp Hoef en Haag. Een project met ca. 160 woningen die in meerdere fases in verkoop gaan (koopsom vanaf € 250.000,-). Binnenkort start de verkoop van fase 1.

Fase 1 van BijVianen bestaat uit 38 woningen, waarvan 19 tussen- en hoekwoningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De variatie is groot. Niet alleen qua gevelbeeld, maar ook qua afmeting. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau, met onder andere fraai siermetselwerk, entreeoverkappingen, dakoverstekken, hardhouten kozijnen met roeden, charmante erkers en dakkapellen. Ook zijn alle woningen voorzien van modern sanitair en tegelwerk en duurzame innovatieve technieken, zoals een bodemwarmtepomp, zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming en -koeling.

Hoef en Haag ligt op nog geen half uur rijden van de Utrechtse binnenstad. Ook Nieuwegein en de historische vestingstad Vianen zijn niet ver weg. Het is een fijne plek waar je niet alleen centraal, maar ook vooral verrassend mooi en buitengewoon buiten woont. In de wijken tref je een heel eigen sfeervolle identiteit in een prachtige groene en waterrijke setting, met slingerende paden, parkjes en speelveldjes. Ook de rivier de Lek, de uiterwaarden en recreatieplas Everstein liggen op steenworp afstand.

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor dit project in volle gang. Naar verwachting start de verkoop van fase 1 van BijVianen nog dit voorjaar. Wil jij deze start verkoop niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject.