Bezichtigen laatste appartement mogelijk! | De Hooght, Zeist

23 april 2020

De meeste bewoners van De Hooght in Zeist hebben hun appartement inmiddels betrokken. Er is nog slechts 1 appartement beschikbaar. Geïnteresseerd? Met een aangepaste werkwijze is een bezichtiging ook nu goed mogelijk!

Het voormalige ABN-Amro bankgebouw in het centrum van Zeist is bijna volledig herontwikkeld. Alleen de begane grond behoudt zijn bankfunctie. Op de eerste en tweede verdieping zijn 10 ruime appartementen gerealiseerd en de nieuwe derde etage bestaat uit 3 topappartementen. Dit kleinschalige appartementengebouw is hoogwaardig afgewerkt. De appartementen zijn duurzaam en hebben allemaal een royale buitenruimte. Het laatste beschikbare appartement (koopsom € 725.000) ligt op de tweede verdieping en heeft een woonoppervlakte van ruim 150 m².

Spreekt wonen in De Hooght jou aan? En wil je het beschikbare appartement graag bezichtigen om een goed beeld te krijgen van de woning en de locatie? Dat kan! In de huidige situatie vinden er aangepaste bezichtigingen plaats met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat de woning met maximaal 2 personen en 1 makelaar of wooncoach wordt bezocht, waarbij minimaal anderhalve meter afstand wordt gehouden.

De verkopend makelaar kan je nog veel meer vertellen over dit prachtige hoekappartement. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Hooght?

Bekijk ook het project De Hooght

In verkoop
Meer informatie

De Hooght

Zeist


€ 725.000
154 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project De Hooght »