Beschikbare woningen | Sinfonia, Utrecht

05 januari 2020

Kenmerkend voor Sinfonia zijn de bijzondere architectuur en hoge duurzaamheidsambities. Verder zijn de voorzieningen van Leidsche Rijn Centrum op loopafstand. Geïnteresseerd? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

In Nieuw Oost is het nieuwbouwproject Sinfonia in ontwikkeling. Een samenspel van twee architecten met als uitkomst twee unieke woonblokken met herenhuizen, stadswoningen en appartementen. De woonblokken tellen in totaal 50 woningen. Daarvan is geen enkele woning hetzelfde. De woningen hebben namelijk verschillende indelingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een grote leefkeuken, twee woonkamers, kantoor aan huis of een speelkamer voor de kinderen.

Andere pluspunten van Sinfonia zijn de hoge duurzaamheidsambities (o.a. gasloos wonen) en de grote stadstuinen. Wil je erop uit? Leidsche Rijn Centrum, met een groot aanbod aan winkels en leuke cafés, restaurants en koffietentjes, is op loopafstand. Juist op zoek naar rust? Park Leeuwesteyn en het Amsterdam-Rijnkanaal zijn vlakbij.

Spreekt wonen in Sinfonia jou aan? Kijk voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite. Of neem contact op met één van de verkopend makelaars.