Appartementen met extra groot balkon | Park Avenue, Utrecht

29 juni 2020

De appartementen van het nieuwbouwproject Park Avenue in Utrecht bieden je een zee van ruimte. Niet alleen in huis, maar ook op de buitenruimte. De tussen- en hoekappartementen op de 2e t/m 5e verdieping krijgen namelijk een extra groot balkon. Hoe fijn is dat!

De tussenappartementen in Park Avenue krijgen een balkon van circa 13,2 m², de hoekappartementen zelfs van circa 20 m². De ligging van de balkons is daarnaast ideaal: op het zonnige Zuid-Oosten én met een prachtig uitzicht over Park Leeuwesteyn. Op de projectwebsite van Park Avenue zijn nieuwe plattegronden van de appartementen te vinden.

Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Het treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt nabij en ook de snelweg A2 is makkelijk te bereiken. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De officiële verkoop van Park Avenue is onlangs gestart. Schrijf je nu in voor jouw favoriete appartement (koopsom vanaf € 335.000,- v.o.n.). 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Park Avenue »