Appartementen De Ontdekking 100% verkocht

04 december 2020

Alle appartementen van De Ontdekking in Nieuwegein zijn (onder voorbehoud) verkocht. Wij wensen alle kopers veel geluk in hun nieuwe huis. Ben jij ook op zoek naar een woning in Nieuwegein en heb je de verkoop van dit project gemist? Bekijk dan eens deze projecten.

De Ontdekking is onderdeel van de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. Deze wijk transformeert van een bedrijventerrein naar een mooie woonlocatie met circa 2.500 woningen. De bereikbaarheid van de wijk is uitstekend met openbaar vervoer op loopafstand. Ook ben je binnen no time op de uitvalswegen naar de A2, A12 en A27. Het winkelcentrum van Nieuwegein (City Plaza) ligt op slechts 10 minuten fietsen.

In Rijnhuizen worden naast het project De Ontdekking onder andere de projecten Rijnfort en Edisonkwartier gerealiseerd. In Rijnfort komen 11 royale eengezinswoningen en 112 ruime appartementen en in het Edisonkwartier vind je straks 47 exclusieve herenhuizen in een groene en waterrijke omgeving. Naast deze projecten in Rijnhuizen wordt in Nieuwegein ook het project De Stedeling gerealiseerd met 67 vrije sector huurappartementen.  

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project De Ontdekking

Volledig verkocht
Meer informatie

De Ontdekking

Nieuwegein


€ 238.950 tot € 313.950
60 m2 - 86 m2 woonoppervlakte