Appartementen beschikbaar | De Parkwachter, Utrecht

10 februari 2019

In het prachtige Leidsche Rijn Centrum wordt De Parkwachter gerealiseerd. Een leuk kleinschalig appartementengebouw met 43 luxe koopappartementen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Schrijf je nu in!

De Parkwachter wordt gerealiseerd langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Het appartementengebouw bestaat uit 6 woonlagen en krijgt 6 verschillende typen appartementen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van ca. 100 m² tot ca. 240 m². De plafondhoogtes zijn bijzonder in De Parkwachter. Deze zijn hoger dan gebruikelijk bij nieuwbouw. Alle appartementen hebben vloerverwarming én -koeling én hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde, wat tevens pal op het zuiden is georiënteerd.

De Parkwachter komt op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Parkwachter?

Bekijk ook het project De Parkwachter

In verkoop
Meer informatie

De Parkwachter

Utrecht


€ 679.000
194 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar