Appartementen beschikbaar | De Parkwachter, Utrecht

22 december 2018

Op een fantastische locatie in Leidsche Rijn Centrum, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand, wordt de Parkwachter gerealiseerd. Een leuk kleinschalig gebouw met 43 luxe koopappartementen. Heb jij interesse in zo’n luxe appartement? Schrijf je dan nu in!

In de Parkwachter zullen 6 verschillende typen appartementen worden gebouwd in diverse woonoppervlakten. Deze woonoppervlakten variëren van ca. 100 m² tot circa 240 m². De plafondhoogten zijn bijzonder in De Parkwachter. Deze zijn hoger dan gebruikelijk bij nieuwbouw en variëren van 2,70 meter, 3,00 meter en 3,50 meter met plaatselijk vides van wel 4,50 meter en 6,00 meter hoog. Alle appartementen hebben vloerverwarming én -koeling én hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde.

Onder het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage. Hier parkeer je jouw auto op jouw eigen parkeerplaats. Ook bevinden zich hier de diverse fietsenbergingen. Het treinstation Utrecht Leidsche Rijn ligt op een steenworp afstand van De Parkwachter en met de auto ben je binnen een paar minuten op de snelweg A2. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.