Altijd al aan het water willen wonen? Dit is je kans!

16 mei 2023

In Rijnhuizen, Nieuwegein, komt een verrassende en groene woonwijk, pal aan het Merwedekanaal. Als jij altijd al aan het water en omgeven door groen hebt willen wonen, is dit je kans. Want: er zijn nog enkele hoek- en tussenwoningen beschikbaar!

Het nieuwbouwproject Havenkwartier wordt ontwikkeld in drie fases. In de eerste fase komen er 21 rij- en hoekwoningen en 14 havenwoningen. De architectuur van de woningen is gebaseerd op de pakhuizen uit vroegere tijden. De woningen hebben een industrieel karakter en voldoen aan alle eigentijdse wensen en eisen. Tegelijk met de nieuwe woonwijk wordt er ook een nieuwe haven en een robuust oeverpark ontwikkeld. Waterplezier gegarandeerd! Heb je een eigen sloepje? De mogelijkheid bestaat zelfs om je eigen boot voor de deur aan te leggen!

Groen, water en alle voorzieningen dichtbij
Je woont hier aan het Merwedekanaal, aan de zuidkant van de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. Een heerlijke plek om te wonen, met altijd genoeg te doen. In de directe omgeving zijn leuke winkeltjes en vind je gezellige daghoreca. Nieuwegein kent volop sportverenigingen, scholen en andere voorzieningen. Om uitgebreid boodschappen te doen ben je zo op het grote, overdekte winkelcentrum Cityplaza.

Nog enkele hoek- en tussenwoningen beschikbaar
Zie jij jezelf hier al wonen? Op de projectpagina vind je precies welke woningen nog beschikbaar zijn. Ook kun je bij interesse of met vragen contact opnemen met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 1?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 1

Nieuwegein

3 woningen beschikbaar
105m - 196m woonoppervlakte
€ 462.500 tot € 896.000