Alles binnen handbereik in Rijnvliet

15 september 2022

Rijnvliet is de perfecte woonwijk om te wonen, werken, ondernemen en recreëren. Alles wat je nodig hebt is er binnen handbereik: van winkels en een groot sportpark met diverse sportmogelijkheden tot een fijne recreatieplas met zwemstrand.

Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt. Er is een Kindcentrum met basisonderwijs, BSO en kinderopvang. Het gebouw van Kindcentrum Rijnvliet is onlangs genomineerd voor de Rietveldprijs 2022 (architectuurprijs Utrecht). In het sportpark kun je diverse sporten beoefenen: er zijn voetbal- en hockeyvelden, een rugbyclub, (overdekte) tennisbanen en een manege. De grote Strijkviertelplas vind je om de hoek. Een heerlijk plek om af te koelen tijdens warme dagen.

Op korte afstand van Rijnvliet zijn ook het groene Máximapark, een ziekenhuis en complete winkel- en leisure centra te vinden. Dagje winkelen in Utrecht? Met de fietst ben je vanaf Rijnvliet in 20 minuten in hartje Utrecht. Of pak de snelle HOV-verbinding die je in no time naar de binnenstad brengt.

3D tour door Rijnvliet
Benieuwd naar deze nieuwe woonwijk? Kijk dan eens op de projectwebsite van Rijnvliet. Hier vind je een 3D tour, die je een goed overzicht geeft van de woonwijk en de locatie vlak bij Utrecht. Loop digitaal door de straten en ervaar de sfeer in de wijk. Ook kun je er filmpjes van diverse kopers bekijken.

Ook wonen in Rijnvliet?
Het is nog mogelijk. In fase 14 van Rijnvliet Oost zijn nog een aantal woningen te koop. Vraag de verkopend makelaars naar de actuele beschikbaarheid. Daarnaast zijn er nog nieuwe fases in aantocht. Hou onze nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

9 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 675.000 tot € 1.090.000