Allerlaatste woning | KAS&CO, Utrecht

22 januari 2019

Op de hoek van de Lippizaner en de Bentheimerstraat in Utrecht, is bouwnummer 6 de laatste beschikbare woning binnen het project KAS&CO-wonen. Ben je op zoek naar een ruime woning en spreekt het woonconcept van KAS&CO-wonen jou aan? Dan is dit de ideale woning voor jou!

Deze XL-woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 150 m² en bestaat uit 4 woonlagen. Het huis heeft een ruime woonkamer met keuken. De vier riante slaapkamers hebben grote raampartijen van de vloer tot aan het plafond, wat een ‘loftachtig’ gevoel geeft. Op de tweede verdieping is een groot dakterras op het westen, waar je lekker van de avondzon kunt genieten. Deze woning ligt niet direct aan de binnentuin, wat extra privacy biedt. Uiteraard kun je wel genieten van alle faciliteiten die het woonconcept KAS&CO-wonen met zich meebrengt. Bij de woning is een privé berging en je hebt een privé parkeerplaats in de parkeergarage (met elektrische laadpaal).

Het nieuwbouwproject KAS&CO-wonen komt op het voormalige Veemarktterrein. Het woonconcept is geïnspireerd op het Meergeneratiewonen in Duitsland. Voor mensen die hun eigen leven leiden en af en toe ook hun kennis, kunde, tijd én ruimte met anderen willen delen. Iedereen zijn eigen appartement of woning, maar ook een beetje samen. Heb jij interesse in deze laatste woning? Schrijf je dan nu in!