Woon-werkappartementen Picaz: 5 redenen waarom jij hier wilt wonen

16 mei 2021

De verkoop van de appartementen van het nieuwbouwproject Picaz in Utrecht verloopt vlot. Er zijn momenteel nog slechts enkele woon-werkappartementen te koop. We geven je 5 redenen waarom dit dé ideale plek is om te wonen!

1. De perfecte plek om zowel te wonen als te werken: met een ruim woongedeelte op de eerste verdieping (circa 87 tot 98 m²) en een bedrijfsruimte op de begane grond (24 tot 39 m²).

2. De 3- en 4-kamerappartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een riante woonkamer met een luxe open keuken, een mooie badkamer en een privé berging.

3. Je beschikt over een eigen parkeerplaats. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plek om je auto te parkeren.

4. De opschortende voorwaarden van het project zijn al vervallen en de bouw is reeds gestart. Naar verwachting worden de appartementen al in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

5. De locatie van Picaz is een perfecte uitvalbasis: je woont er op loopafstand van het treinstation en het gezellige winkelcentrum van Terwijde, op slechts 5 minuten fietsen van Leidsche Rijn Centrum, op enkele minuten lopen van het Maximapark en op 20 minuten fietsen van de binnenstad van Utrecht. Daarnaast ben je met de auto binnen no-time op de A2.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van de verkopend makelaars. Ook bij eventuele vragen over dit project helpen zij jou graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
custom media
Meer informatie

Picaz

Utrecht

€ 374.500 tot € 499.500