Voorinschrijving Rijnvliet West fase 11A start 2 september a.s.

25 augustus 2021

Rijnvliet West in Utrecht groeit door! Op donderdag 2 september a.s. start de voorinschrijving van Rijnvliet West fase 11A. De voorinschrijving blijft 11 dagen open, tot maandag 13 september.

Rijnvliet fase 11A biedt ruimte voor 27 woningen in diverse typen. Zo worden er hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en luxe villa’s gerealiseerd. Voor ieder wat wils! De verdeling van de 27 woningen is als volgt:

- 2 vrijstaande villa's (type Z2 en Z3)
- 2 vrijstaande woningen (type T)
- 4 tweekappers (type N)
- 10 hoek-/ eindwoningen (type C2, C6, D2 en D3)
- 9 tussenwoningen (type C4, D1 en D4)

Locatie
Rijnvliet West, gelegen in Utrecht Leidsche Rijn, wordt ook wel het nieuwe Tuindorp genoemd. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zoals scholen, sportfaciliteiten en een breed aanbod aan recreatie. Zo woon je op een steenworp afstand van het Máximapark en de Strijkviertelplas. Liever even iets anders dan Leidsche Rijn? Met de fiets ben je binnen 20 minuten in het oude centrum van Utrecht!

Mis de voorinschrijving niet!
Wil jij de voorinschrijving van Rijnvliet West fase 11A niet missen? Zet dan 2 september a.s. alvast in je agenda! Neem contact op met de makelaar bij vragen of voor meer informatie over dit project.