Voorinschrijving Rijnvliet West fase 11A is geopend

02 september 2021

De voorinschrijving van een nieuwe fase van Rijnvliet West in Utrecht is geopend! Je kunt nu je interesse kenbaar maken voor fase 11A, met in totaal 27 woningen in diverse woningtypes. Inschrijven kan tot maandag 13 september a.s. 17.00 uur.

Het woningaanbod in Rijnvliet West fase 11A is wederom gevarieerd. Je vindt er hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en luxe villa's. Opnieuw voor ieder wat wils dus! Ondanks de verschillende woningtypes sluiten alle woningen mooi op elkaar aan. Dat komt met name door het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden de woningen voorzien van handgevormde bakstenen in aardetinten (oranje, rood en donkerbruin) en de daken van leivormige- en Hollandse dakpannen. De diverse woningen hebben nog verschillende kopersopties. Hiermee heb je de mogelijkheid om jouw woning verder op maat vorm te geven. Jouw woning, jouw thuis!

Interesse?
Wil jij graag kans maken op een woning in Rijnvliet West fase 11A? Schrijf je dan tijdens de voorinschrijving alvast in voor jouw favoriete woning(en). Dit kan via de projectwebsite. Heb je nog vragen over dit project in Utrecht? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet West

Utrecht

27 houses available
127m - 200m woonoppervlakte
€ 589.000 tot € 1.156.000