Starterswoningen in het indrukwekkende Wonderwoods

12 augustus 2021

Wonderwoods is een indrukwekkend nieuwbouwproject in Utrecht waar de balans tussen natuur en technologie centraal straat. Er komt een nieuwe fase aan, met onder andere fijne appartementen voor starters.

Woningen voor starters
Naast grote appartementen komen er in Wonderwoods ook appartementen met één slaapkamer. Perfect voor starters! De woonoppervlaktes variëren tussen de 56 m² en 64 m². Dankzij de open keuken wordt borrelen met vrienden of familie nóg gezelliger; door de open ruimte hoef je niks te missen. De appartementen hebben grote ramen, waardoor jij hier dagelijks geniet van een zee van licht. De koopsom voor de starterswoningen start bij € 342.000,- v.o.n.

Meer dan alleen een gebouw
Wonderwoods is met zijn twee torens niet alleen indrukwekkend om te zien; het is meer dan alleen de gebouwen. Door het verticale bos worden stadsbewoners aangemoedigd om hun relatie met de natuur opnieuw te ontdekken. De gebouwen zijn voorzien van een uniek ecosysteem dat het evenwicht tussen stad en natuur creëert. Door de grote ramen en vele planten waan je je dagelijks in een zee van groen en daglicht.

Faciliteiten
De twee torens worden op circa 25 meter hoogte met elkaar verbonden door een loopbrug bij een dakpark. Op het dakpark vind je een groot restaurant. Ook komt er een Education Hub waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd. Het thema duurzaamheid in Wonderwoods gaat nog verder: er staan elektrische auto's en -scooters klaar voor gezamenlijk gebruik, evenals fietsen, elektrische fietsen en bakfietsen.

De ligging
Wonderwoods is gevestigd in het Beurskwartier. De locatie is perfect: twee minuten lopen en je bent bij NS-station Utrecht Centraal. En loop je nog een paar minuten door, dan sta je alweer in het oude centrum van Utrecht. Daarnaast ben je dankzij diverse uitvalswegen binnen no-time op de snelweg.

Wonen in Wonderwoods?
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe fase van Wonderwoods? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via de homepage. Je kunt je daarnaast ook nog aanmelden voor de reservelijst van Wonderwoods fase I. Neem voor meer informatie hierover contact op met de makelaar.

Bekijk ook het project Wonderwoods

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonderwoods

Utrecht

10 houses available
50m - 157m woonoppervlakte
€ 342.000 tot € 1.155.000