Schrijf je nu in voor één van de laatste huurappartementen van De Kroon

27 juni 2021

In de levendige wijk Transwijk in Utrecht vind je De Kroon, een appartementencomplex met 100 modern afgewerkte stadsappartementen. Momenteel loopt de inschrijving voor de laatste huurappartementen. Inschrijven kan tot vrijdag 9 juli a.s. 12.00 uur.

De beschikbare appartementen bieden je met een woonoppervlakte van circa 70 m² alle ruimte om prettig te wonen. Ze zijn van alle gemakken voorzien en hebben 2 fijne slaapkamers en een nieuwe keuken en badkamer. Ook heb je de beschikking over een eigen fietsenberging. Het project De Kroon betreft een grootschalige renovatie van een bestaand gebouw. Bij deze renovatie is zeer veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

Ideale locatie
De Kroon ligt direct aan de Beneluxlaan. Hier woon je op fietsafstand van de bruisende binnenstad van Utrecht. Voor je dagelijkse boodschappen kun je ook terecht in het winkelcentrum aan de overzijde van het appartementencomplex. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is De Kroon uitstekend bereikbaar. Aan het complex grenst een parkeerterrein waar je vrij kunt parkeren. Is deze vol? Dan is er in de omgeving voldoende ruimte om te parkeren.

Inschrijven
Spreekt wonen in De Kroon jou aan? Vraag dan het inschrijfformulier aan bij de makelaar en schrijf je snel in. Doe dit voor vrijdag 9 juli a.s. 12.00 uur om kans te maken op één van deze laatste huurappartementen (huurprijs € 1.145,- per maand).