Nog enkele woningen beschikbaar! Levels in Leidsche Rijn Centrum

05 juni 2021

De bouw van Levels in Leidsche Rijn Centrum is inmiddels gestart. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen waar duurzaamheid voorop staat. En er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Levels is een prachtig project dat zich op meerdere gebieden écht onderscheid.

Ten eerste door de mooie locatie in Leidsche Rijn Centrum waarmee je van alle praktische gemakken voorzien bent en ruime keuze hebt uit horeca en shoppingmogelijkheden. Ook is de oude binnenstad van Utrecht goed bereikbaar. 

In Levels vind je een architectonische allure die je in hedendaagse nieuwbouw niet vaak meer ziet. Door de zeer grote variëteit aan woningtypen en grootte is er voor ieder wat wils en is er haast geen woning gelijk binnen het plan. 

Duurzaamheid hoeft niet altijd geld te kosten! De woningen in Levels leveren uiteindelijk meer energie dan dat zij verbruiken, waardoor je energierekening voor verwarming, koeling en energie aan het eind van de maand vaak nihil is, hoe mooi is dat!

Kortom: in Levels ben je klaar voor de toekomst! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

€ 389.000 tot € 1.200.000