Nieuwe fase Sluiseiland gaat in verkoop!

02 juli 2021

Er gaat een nieuwe fase van Sluiseiland in Vianen in verkoop: Kop Noord. Op de kop van het eiland komen 44 royale appartementen in verschillende varianten én een besloten binnentuin. De verkoop van Kop Noord gaat vandaag - vrijdag 2 juli - van start.

De appartementen van Kop Noord zijn verdeeld over 2 gebouwen. Er komen een aantal appartementen met een woonoppervlakte van 70 m² en 2 slaapkamers, en grotere appartementen met woonoppervlaktes van 120 tot 160 m² en 3 of zelfs 4 slaapkamers. Als koper bepaal jij de indeling van je appartement, evenals de vorm van de woonkamer en de opties voor de keuken. Zo kun je je appartement helemaal aanpassen aan jouw wensen.
 
Als bewoner van Kop Noord ben je altijd verzekerd van een mooi uitzicht. Vanuit de appartementen aan de noordzijde heb je zicht op de kruising van het Merwedekanaal met De Lek, aan de westzijde op het historische centrum van Vianen, aan de zuidzijde op de sluizen en aan de oostzijde op het Merwedekanaal, De Lek en de sluizen. Kop Noord bevindt zich op het rustige deel van Sluiseiland. Daardoor geniet je hier optimaal van het eilandgevoel. Juist even genieten van drukte? Via de loopbrug sta je zo in het gezellige centrum van Vianen.
 
Schrijf je in!
Spreekt wonen in Kop Noord op Sluiseiland jou aan? Je kunt je vanaf vandaag - vrijdag 2 juli - via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete appartement. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500