Inschrijven voor De Houttuin fase 2 nog mogelijk!

19 mei 2021

Heb jij je al ingeschreven voor één van de 42 ruime 2- en 3-kamerappartementen van De Houttuin fase 2 in Woerden? Je hebt nog enkele dagen de tijd. De inschrijving sluit op maandag 24 mei a.s. om 23.59 uur.

Met woonoppervlaktes variërend van 60 tot 85 m² bieden de appartementen van De Houttuin fase 2 je alle ruimte om fijn te wonen. Ze zijn standaard voorzien van een keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de badkamer en keuken naar eigen wens samen te stellen. Ook zijn er diverse meerwerkopties mogelijk. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en ook aan je fiets en auto is gedacht. Deze kun je kwijt in de algemene fietsstallingsruimte en in het parkeergebouw om de hoek. De appartementen van De Houttuin fase 2 zijn beschikbaar vanaf € 275.000,- v.o.n.

Inschrijven
Spreekt wonen in De Houttuin jou aan? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor een appartement van fase 2. De verkoop verloopt online via de projectwebsite. Hier kun je je inschrijven als geïnteresseerde, waarna je een persoonlijke link ontvangt om je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Op de projectwebsite vind je daarnaast meer informatie, prijzen en plattegronden van de woningen. Nog vragen? De makelaar staat je graag te woord. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Houttuin fase 2?

Bekijk ook het project De Houttuin fase 2

In verkoop
custom media