Edisonkwartier: Royaal wonen aan het water

22 mei 2021

Wonen in een royale woning, in een groene en waterrijke omgeving en op een centrale plek in Nederland. Klinkt dit als jouw ideale woonplek? Pak dan nu je kans in nieuwbouwproject Edisonkwartier in Nieuwegein.

In Edisonkwartier komen 47 stijlvolle, moderne en energiezuinige herenhuizen aan of vlak bij het water. Inmiddels is al 95% van deze woningen verkocht en zijn er nog slechts enkele herenhuizen beschikbaar met een mooie ligging aan het water. De woningen, met een woonoppervlakte tussen de 135 tot 145 m², tellen drie etages en bieden je de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. De ruime tuinen aan het water zijn gunstig gelegen en beschikken over een berging. Door de uitgebreide parkeervoorzieningen is er voor je auto altijd plek. De woningen zijn nog beschikbaar vanaf € 493.571,- v.o.n.
 
Centrale ligging
Edisonkwartier ligt op twee kilometer afstand van City Plaza, een winkelgebied dat je een brede keuze biedt. Daarnaast ligt het bruisende Utrecht op slechts een kwartiertje reizen. Nieuwegein ligt centraal in Nederland en is bijzonder goed ontsloten door middel van diverse snelwegen. Ten noorden ligt de A12, ten westen de A2 en ten oosten de A27. Binnen korte tijd zit je op de snelweg die je binnen een afzienbare tijd op vele plaatsen in Nederland brengt. Ook het openbaar vervoer brengt je gemakkelijk naar diverse omliggende steden en dorpen.

Interesse?
Wil jij wonen in één van de laatste beschikbare woningen in Edisonkwartier of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
custom media