Binnenkort in verkoop: Hoefse Hout

26 augustus 2021

In Amersfoort komt de nieuwe woonwijk Het Hoefkwartier,  een wijk waar duurzaamheid, veel groen en ruimte voor de fietser centraal staan. Onderdeel van deze wijk is Hoefse Hout Blok A, waarvan de verkoop naar verwachting rond het vierde kwartaal van 2021 start.

In Hoefse Hout blok A komen 20 fijne appartementen vanaf circa 76 m² en 10 royale, grondgebonden woningen vanaf circa 161 m². Op dit moment worden de koopappartementen en -woningen verder uitgewerkt. De start verkoop van Blok A wordt verwacht rond het vierde kwartaal van 2021.  

Gezonde, duurzame wijk
Het Hoefkwartier wil zich profileren als gezonde en duurzame wijk. Zo komt er bijvoorbeeld een verkeershub waar auto’s en fietsen geparkeerd kunnen worden. Daarnaast biedt de hub ook deelvervoer aan. Verder is de hub in beeld als opslagpunt voor energie en als pick-up points voor pakketjes of kleine bedrijven zoals een stomerij. Ook de locatie van Het Hoefkwartier - in Amersfoort Schothorst - is ideaal. Hier heb je het beste van beide werelden: je leeft er heerlijk rustig tussen veel groen, terwijl het gezellige centrum van Amersfoort binnen 7 minuten fietsen bereikbaar is. Daarnaast sta je met een paar minuten lopen op NS-station Amersfoort Schothorst en zijn uitvalswegen zoals de A1 of A28 ook snel te bereiken.

Mis de verkoop niet!
Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hoefse Hout, waaronder de start verkoop? Schrijf je dan via de projectpagina in als geïnteresseerde van dit project. Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hoefse Hout?

Bekijk ook het project Hoefse Hout

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hoefse Hout

Amersfoort

76m - 161m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend