Definitieve verkoop Rijnvliet fase 10A start 1 mei a.s.

29 april 2021

Aanstaande zaterdag om 9.00 uur start de verkoop van de 26 woningen van Rijnvliet fase 10A. Vanaf dat moment kun je je definitief inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Daarnaast is er tussen 11.00 en 12.30 uur een drive-through op de bouwlocatie.

Tijdens de drive-through kun je een kijkje nemen op de plek waar misschien wel jouw nieuwe droomhuis komt te staan. Daarnaast ontvang je van één van de makelaars een tasje met verkoopdocumentatie en een luxe woonmagazine. Je kunt de drive-through wandelend of rijdend met de auto bezoeken. Let op: als je langs wilt komen bij de drive-through dien je je wel eerst aan te melden. Dit kan via de projectwebsite van Rijnvliet. Hier kun je tevens een routekaart voor de drive-through downloaden. Na de start verkoop heb je 10 dagen de tijd om je via de projectwebsite in te schrijven. De inschrijving sluit op maandag 10 mei a.s. om 17.00 uur.

Voor ieder wat wils
Rijnvliet fase 10A is onderdeel van Rijnvliet West in Utrecht, waar in totaal 143 woningen gefaseerd in verkoop komen. In deze eerste fase van deelplan West komen 26 woningen in diverse woningtypes. Je vindt er 10 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 4 tweekappers, 2 levensloopbestendige tweekappers, 1 vrijstaande woning en 1 villa. Kortom; voor ieder wat wils! Welke is jouw favoriet?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet West?

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media