Bouw Rijnfort in volle gang

28 juni 2021

In Nieuwegein is de bouw van het project Rijnfort in volle gang. De contouren van de eengezinswoningen en appartementen worden steeds meer zichtbaar. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog wel een aantal royale eengezinswoningen te koop.

In het deelproject Rijnfort | Huis komen in totaal 11 stoer vormgegeven stadswoningen. De woningen zijn met een woonoppervlakte van maar liefst 157 m² (verdeeld over 4 woonlagen) heerlijk ruim.  Ze zijn van alle gemakken voorzien en hebben een mooie keuken en badkamer, 4 ruime slaapkamers, een royale inpandige berging/hobbyruimte, een parkeerplaats en garagebox én een onderhoudsvrij terras en dakterras. De keuken kun je nog samen met de projectshowroom naar jouw wens samenstellen. De eengezinswoningen van Rijnfort | Huis zijn beschikbaar vanaf € 539.250,- v.o.n.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Of wil je graag meer weten over deze woningen of dit project? Neem dan contact op met de makelaar. Deze staat je graag te woord. Naar verwachting worden de eerste woningen van Rijnfort eind 2022 opgeleverd.