Allerlaatste penthouse beschikbaar in Park Avenue!

23 augustus 2021

De verkoop van Park Avenue in Utrecht Leidsche Rijn gaat hard. Er is op dit moment nog maar één zeer royaal penthouse te koop. Benieuwd naar dit laatste beschikbare bouwnummer? Lees dan snel verder!

Over het penthouse (bouwnummer 53)
In dit penthouse in Park Avenue is er aan ruimte geen gebrek. Je hebt er een woonoppervlakte van 130 m². Het penthouse beschikt over twee ruime slaapkamers waarvan één met inloopkast. Daarnaast heb je een ruime badkamer inclusief bad en toilet. Er is een riante woonkamer van 57 m². Deze is gelegen aan de parkzijde en geeft jou vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn. Verder is er een groot terras waar je volop kunt genieten van de zon en het uitzicht. Je kunt je auto kwijt in de parkeerkelder. Deze wordt gerealiseerd onder het gebouw van Park Avenue.

De omgeving
Park Avenue wordt gerealiseerd in Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je een breed aanbod aan sportgelegenheden, scholen, winkels, gezondheidszorg en horeca. De bereikbaarheid is perfect. Zo heb je op een steenworp afstand het NS-station Utrecht Leidsche Rijn en zit je met de auto zó op de snelweg A2. Daarnaast ben je fietsend via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het oude stadscentrum van Utrecht.

Interesse?
Wil jij graag het allerlaatste penthouse in Park Avenue bemachtigen (koopsom € 815.500 v.o.n. exclusief parkeerplaats)? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.