70% verkocht | Haarzicht fase 1, Vleuten

13 mei 2019

Van de 1e fase van het nieuwbouwproject Haarzicht in Vleuten is inmiddels 70% van de woningen verkocht. Daarnaast lopen er diverse gesprekken met kandidaten en zijn er nog een aantal woningen op zoek naar enthousiaste kopers. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

De architectuur van de woningen in Haarzicht is geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor er een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien, zoals een warmtepomp, vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Ook zijn de woningen energieneutraal en dus al voorbereid op de toekomst.

Haarzicht wordt gerealiseerd op een prachtige locatie ten westen van Vleuten, op loopafstand het Kasteel De Haar. Omgeven door historie en natuur woon je hier in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. In je eigen woonwijk vind je de rust die je na een dag werken vaak goed kunt gebruiken. Kinderen kunnen er veilig opgroeien en Vleuten heeft alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt. Daarnaast ligt Vleuten heel centraal binnen een netwerk van snelwegen en ook het aantrekkelijke centrum van Utrecht is in de buurt. 

Voor de nog beschikbare woningen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wacht dus niet langer en neem bij belangstelling contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Haarzicht fase 1?

Bekijk ook het project Haarzicht fase 1

In verkoop
Meer informatie

Haarzicht fase 1

Vleuten


€ 585.000 tot € 875.000
161 m2 - 201 m2 woonoppervlakte