4 tips voor de ideale staycation in je eigen achtertuin

12 juni 2020

De zomervakantie komt steeds dichterbij. Voor velen zal het nog een beetje onzeker zijn; wel op vakantie of toch niet? Met deze 5 tips geniet je van een heerlijk vakantiegevoel in je eigen achtertuin. Ideaal! 

1. Openlucht bioscoop
Niet naar de bioscoop, dan haal je de bioscoop toch bij je in huis? Of beter gezegd; in de achtertuin. Want niets is zo heerlijk als op een warme zomeravond lekker lang buiten vertoeven. Met een beamer, een gezellige zithoek, een goede film en wat lekkers op tafel kom je een heel eind!

2. Cocktailparty met afstand
Een avondje cocktails shaken is altijd een goed idee voor een zomers vakantiegevoel. Zeker met wat sfeervolle accessoires. Ga aan de slag met houten pallets, kleurrijke lampjes en een paar leuke kussentjes.

3. Buitenkeuken 
Lekker buiten bezig zijn geeft al snel een vakantiegevoel. Buiten koken en eten al helemaal. Daarom is een buitenkeuken ideaal voor de zomer. Tip; ga op een culinaire ontdekkingsreis met buitenlandse specialiteiten. 

4. Kamperen in de tuin 
Een tentje opzetten is ideaal voor de kids die toch graag op vakantie willen. Een picknicktafel erbij voor een lekker ontbijtje 's ochtends en eventueel een opblaaszwembad. Zo is het net een echte camping.