5 redenen waarom jij wilt wonen in deze villa in Levels

25 oktober 2021

Ben jij op zoek naar een woning met veel ruimte om te wonen? En die jou daarnaast nog diverse mogelijkheden biedt? Dan is deze statige stadsvilla (bouwnummer 66) in Levels wat voor jou. We geven je 5 redenen waarom dit dé plek is waar jij wilt wonen.

1. Heel veel woonruimte
Ruim, ruimer, ruimst! Dit geldt zeker voor deze zeer riante stadsvilla. Hij heeft namelijk een woonoppervlakte van maar liefst 237 m² verdeeld over 4 woonlagen en biedt jou alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken. De woning beschikt tevens over een souterrain met een royale slaapkamer, een badkamer, een nog in te delen ruimte, een terras aan het water en een eigen uitgang. 

2. Alle voorzieningen dichtbij
Levels komt in het centrum van Leidsche Rijn. Hier vind je volop winkels, restaurants en terrasjes waar je terecht kunt voor een heerlijke dag/avond uit. Je vindt er tevens een bioscoop en een treinstation, vanwaar je binnen no-time in hartje Utrecht staat. 

3. Comfortabel wonen
De warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars zorgen niet alleen voor warmte tijdens de wintermaanden, maar ook voor verkoeling op warme zomerse dagen. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van heerlijk wooncomfort.

4. Klaar voor de toekomst
De duurzaamheidswaarden van de woningen in Levels steken ver uit boven de gestelde eisen uit het Bouwbesluit. Dit houdt in dat de woningen meer energie zullen opleveren dan dat ze verbruiken. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarnaast worden bij de bouw van woningen zoveel mogelijk grondstoffen gebruikt die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden. Kortom; in Levels ben je helemaal klaar voor de toekomst!

5. Nooit zoeken naar een parkeerplek
Deze woning is voorzien van een eigen parkeerplek naast de woning. Rondjes rijden op zoek naar een plek om te parkeren is dus verleden tijd.

Grijp nu je kans!
Hebben deze redenen jou overtuigd? Of wil je graag weten wat deze stadvilla jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

235m woonoppervlakte
€ 1.220.000