47 exclusieve herenhuizen: bekijk het Edisonkwartier in Nieuwegein

06 september 2020

Wonen aan of vlakbij het water, met voldoende parkeergelegenheid, in een groene omgeving en centraal in het land gelegen. Het Edisonkwartier biedt het allemaal. En dat op een steenworp afstand van Utrecht.

De herenhuizen van het Edisonkwartier hebben een zeer modern ontwerp en bieden alle ruimte om je woonwensen vrij in te vullen. Met een woonoppervlakte van 135 tot 145 m² plus een ruime tuin met berging doe je jezelf niets te kort. Het project wordt gerealiseerd in een parkachtige omgeving wat het gevoel van ruimte en vrijheid versterkt.


Zoeken naar een parkeerplek behoort tot het verleden: hier is uitgebreid in voorzien. Ook zijn de woningen zijn energiezuinig, gasloos, voorzien van zonnepanelen en de bergingen krijgen een groen dak. Hierbij houden de bouwer en de landschapsarchitect duurzaamheid, milieu en respect voor de natuur in acht.


Nieuwegein ligt centraal en is goed ontsloten door snelwegen en openbaar vervoer. Daarnaast is de omgeving ruim voorzien van fietspaden die ruimte bieden voor fietsen en e-bikes. Op korte termijn zal de snelfietsroute Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein worden aangelegd. Zo reis je op een gezonde manier bijzonder snel en comfortabel.


Heb jij interesse? Je hoeft alleen maar onderstaande twee velden in te vullen en wij houden je op de hoogte van de voortgang van het project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Edisonkwartier?

Bekijk ook het project Edisonkwartier

In verkoop
Meer informatie

Edisonkwartier

Nieuwegein


€ 439.000 tot € 549.000
135 m2 - 145 m2 woonoppervlakte
47 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Edisonkwartier »