22 mei start verkoop Hoef en Haag Vianen - Het Dorpshart fase 2b

22 mei 2018

Dinsdag 22 mei na 17.00 uur start de verkoop van Het Dorpshart fase 2b. Fase 2b bevat drie verschillende woningtypes. Allemaal lekker ruim en schitterend gelegen. Je hebt tot 29 mei 17.00 uur om je in te schrijven om kans te maken op jouw droomhuis.

In Het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Hier woon je rondom de Brink: het hart van de wijk waar alle voorzieningen zijn en waar plaats is voor ontmoeten. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

Alle woningen in Het Dorpshart fase 2b hebben een Oud-Hollandse uitstraling. Je vindt er 50 ruime hoek- en tussenwoningen onderverdeeld in 3 verschillende type woningen. Brederode, Meander en het nieuwe type Brederode | Nul-op-de-meter. De laatst genoemde woningen zijn gasloos. 
Als de verkoop begint staan alle stukken van de woningen in Het Dorpshart fase 2b online en kun jij je inschrijven voor de koop van een woning. Wij kunnen ons voorstellen dat je toch een paar vragen hebt. Kom dan 24 mei tussen 18.00 en 19.30 uur naar de Meet & Greet in de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 in Vianen.