19 mei in verkoop: Stadsbuiten, Utrecht

15 mei 2022

Aan de Tolsteegsingel aan de rand van het stadscentrum van Utrecht komt Stadsbuiten; een modern en elegant gebouw met 21 luxe appartementen. Op donderdag 19 mei a.s. gaat de verkoop officieel van start door middel een verkoopevenement op de bouwlocatie.

Stadsbuiten is een modern pand met een klassieke uitstraling en van alle gemakken voorzien. Het is gebouwd in een prachtige neoklassieke stijl, waarbij de gehele buitenzijde van het pand is bekleed met Portugees natuursteen. De appartementen aan de voorzijde van het gebouw kijken uit op de historische Stadsbuitengracht, de appartementen aan de achterzijde op de boomrijke en groene binnentuin. Deze binnentuin is alleen toegankelijk voor bewoners en biedt ook ruimte om te parkeren en een gemeenschappelijke plek voor het stallen van fietsen. Stadsbuiten heeft een prachtige entree en biedt als centrale voorziening ook vergadermogelijkheden en een gastenverblijf/hotelkamer voor logees.

Verkoopevenement
Op 19 mei a.s. bent u tussen 17.30 en 19.00 uur van harte welkom bij het verkoopevenement, welke plaatsvindt op de bouwlocatie (Tolsteegsingel 2A in Utrecht). Tijdens dit evenement heeft u de kans om samen met de makelaars de zichtlijnen vanuit de verschillende appartementen te bekijken. Ook ontvangt u hier de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier. Middels het inschrijfformulier kunt u uw interesse officieel kenbaar maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een bod uit te brengen op de appartementen van uw voorkeur. Er zal per appartement toegewezen worden aan de hoogste bieder. Wanneer u op meerdere appartementen een bod heeft uitgebracht, wordt er rekening gehouden met de hoogst genoteerde voorkeur. Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 7 juni a.s.

Meer weten?
Heeft u niet de mogelijkheid om naar het verkoopevenement te komen? Dan kunt u de verkoopdocumenten ook downloaden via de projectwebsite van Stadsbuiten. Mocht u nog vragen hebben over het project en/of de verkoopdocumenten, neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt u graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

21 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000