De Hooght, Zeist

In verkoop

Nog 1 appartement beschikbaar!

De Hooght

LAATSTE KANS! Uniek appartement te koop!
De Hooght Zeist | ELEGANT WONEN IN EEN BANKGEBOUW

Wonen in een voormalig bankgebouw? Dat kan in Zeist. Op een eersteklas locatie, aan de 2e Hogeweg in het centrum van Zeist, is het unieke project De Hooght gerealiseerd. De appartementen zijn inmiddels opgeleverd.

Op de tweede etage is nog één appartement te koop: het bijzonder ruime hoekappartement van 154 m2, met een zeer grote woonkamer en twee slaapkamers. De extra breedte aan de voorzijde, die dit hoekappartement zo aantrekkelijk maakt, zorgt voor een unieke beleving van ruimte. Een indeling met drie slaapkamers is ook mogelijk (meerwerk). Verder is er een riante badkamer, met mogelijkheid voor een inloopdouche en een vrijstaand bad.

Vanuit de woonkamer is via twee (!) brede schuifpuien het balkon aan de voorzijde toegankelijk. Een grote verrassing van dit appartement is het zonneterras aan de achterzijde, dat op een bijzondere manier buiten de galerij is geplaatst. De galerij en het zonneterras zijn direct toegankelijk vanuit een van de twee slaapkamers.
Bij het appartement horen twee eigen parkeerplaatsen op het afgesloten achterterrein - waarvan één overdekt - en een ruime berging in de kelder.

De Hooght: uniek project op eersteklas locatie
De Hooght is gerealiseerd op de etages van het ABN Amro bankgebouw aan de 2e Hogeweg. De begane grond blijft in gebruik als bankfiliaal en de verdiepingen daarboven zijn naar een ontwerp van architect Remy Meijers ongevormd tot tien royale appartementen en drie penthouses. Opvallend is de eigentijdse voorgevel met brede inpandige balkons en schuin geplaatste glaspuien. Aan de zonnige achterkant ontwierp Meijers een stalen constructie met verrassende ‘hangende’ balkons buiten de bestaande galerij. De appartementen beschikken een gezamenlijke, beveiligde entree met een fraaie hal op de begane grond.

Zeist: kleine stad in een groene omgeving
Zeist is een kleine stad met een landelijk karakter. De voorzieningen zijn zonder meer stads te noemen, met een uitstekend aanbod van winkels, horeca, Figi theater en bioscoop. De meeste voorzieningen zijn in de directe omgeving van het appartement. Tegelijk ligt Zeist ook midden in de groene natuur, met veel buitenplaatsen en indrukwekkende gebouwen rondom, waaronder het 17e-eeuwse Slot Zeist. Door de centrale ligging is Zeist een populaire woongemeente. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk in de directe omgeving is de bereikbaarheid vanuit de rest van Nederland uitstekend.

Interesse in deze unieke woonplek?
Bent u geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang voor een vrijblijvende bezichtiging van appartement 40-6. Het appartement is inmiddels grotendeels afgewerkt.

Contact
Op de website kunt u de brochure downloaden. Ook kunt u hier het contactformulier invullen. Woonadviseur Suzanne van Harten neemt dan contact met u op. U kunt Suzanne ook rechtstreeks bellen op 06-15602961. Eveneens kunt u contact zoeken met de makelaarskantoren WVO in Zeist en Punt Makelaars in Utrecht.
Lees verder...

Nieuws over De Hooght

"De kleinschaligheid van De Hooght spreekt ons erg aan!"

In het kleinschalig appartementengebouw De Hooght in het centrum van Zeist is nog slechts één appartement beschikbaar. Bekijk hier waarom de eerste bewoners zo enthousiast zijn over wonen in De Hooght en laat je overtuigen!

Lees verder

Bezichtigen laatste appartement mogelijk! | De Hooght, Zeist

De meeste bewoners van De Hooght in Zeist hebben hun appartement inmiddels betrokken. Er is nog slechts 1 appartement beschikbaar. Geïnteresseerd? Met een aangepaste werkwijze is een bezichtiging ook nu goed mogelijk!

Lees verder

Laatste luxe appartement te koop | De Hooght, Zeist

De Hooght: luxe appartementen in het voormalige ABN-Amro bankgebouw in het centrum van Zeist. Inmiddels hebben de eerste bewoners de sleutels ontvangen. Iets voor jou? Er is nog één appartement te koop (koopsom € 725.000).

Lees verder
Bnr. Woningtype Prijs Reset
6 Hoekappartement € 725.000

Hoekappartement

Bouwnummer 6 - € 725.000

Verkocht

154 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hogeweg
51 m
Bushalte Weeshuislaan
236 m
Bushalte Amandelhof
315 m
Bushalte Het Rond
438 m
Bushalte Molenweg
590 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Damiaanschool
740 m
Comeniusschool
756 m
Kinderdagverblijf 't Kruimeltje
1.41 km
Kiekeboe KleineKasteel
1.52 km
Openbare Montessori School
1.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
180 m
Hema
200 m
Rituals
209 m
T-Mobile
240 m
KPN Winkel
257 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
tandarts Alderliesten
447 m
Van Zanten Apotheek
603 m
Kring apotheek Hoge Dennen
1.01 km
Diakonessenhuis
1.48 km
Van Steendelaar Tandartsen
1.57 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

Vrijblijvend hypotheekgesprek?

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

Logo

De Hypotheekshop Utrecht Centrum

Adviesgesprek aanvragen »

De Hooght

Is een ontwikkeling van:

5 Bouw Bunnik

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een BouwGarant garantie.