De Hooght, Zeist

In verkoop

Nog 1 appartement beschikbaar!

De Hooght

LAATSTE KANS! De Hooght Zeist| ELEGANT WONEN IN EEN BANKGEBOUW

Een bankgebouw krijgt een nieuwe functie en een totaal andere aanblik. Kantoren op de etages maken plaats voor ruime, comfortabele appartementen. Op een eersteklas locatie, aan de 2e Hogeweg in het centrum van Zeist, is het unieke project De Hooght gerealiseerd. De meeste bewoners van De Hooght aan de 2e Hogeweg in Zeist hebben hun appartement inmiddels betrokken. Eén appartement is nog te koop. Heeft u belangstelling? Reageer dan snel.

Het bankgebouw van ABN Amro in Zeist werd bijna volledig herontwikkeld. De begane grond behield zijn bankfunctie; op de eerste en tweede verdieping werden tien royale appartementen gerealiseerd met opmerkelijk veel buitenruimte: een balkon aan de voorzijde én aan de achterzijde. Op een nieuwe derde etage kwamen drie topappartementen. Alles werd ontworpen door vormgever Remy Meijers.

De locatie van De Hooght is uniek. Winkels, restaurants en Theater Figi liggen op loopafstand. Bewoners hebben een eigen parkeergelegenheid, er is een royale fietsenstalling en de bus stopt voor de deur.

Appartement 40-6
Appartement 40-6 is een bijzonder ruim hoekappartement op de tweede etage, welke nog beschikbaar is. De extra breedte aan de voorzijde, die dit appartement zo aantrekkelijk maakt, kan benut worden voor een grote master bedroom of een zeer royale leefkeuken. Afhankelijk van de indelingswensen van de koper heeft dit appartement straks dus twee of drie slaapkamers. Verder is er een riante badkamer, met mogelijkheid voor een inloopdouche en een vrijstaand bad.

Vanuit de woonkamer is via twee schuifpuien het brede balkon aan de voorzijde toegankelijk. Een andere grote verrassing van dit appartement is het zonneterras aan de achterzijde, dat op een unieke manier buiten de galerij is geplaatst. De galerij en het zonneterras zijn standaard bereikbaar via de entree van het appartement. Desgewenst kan een directe toegang gemaakt worden vanuit een van de twee slaap- of werkkamers aan de achterzijde.

“Ik vind het prettig om mensen in verwondering te brengen”, zegt architect Remy Meijers. “Daarom werk ik met verschillende materialen en structuren. De stijl is licht van toon, maar wel warm. Ik stel me dit appartement voor met een lichte houten vloer en een houten kastenwand. Het stucwerk heeft een klein structuurtje op basis van klei.”

Schaduw of zon
EEN HANGENDE TUIN

Bij de herontwikkeling onderging het voormalige bankkantoor een totale gedaanteverandering. Het kreeg onder meer een eigentijdse voorgevel met fraaie inpandige balkons. De schuin geplaatste glaspuien op de eerste en tweede etage geven de voorgevel ritme en contrast; aan deze kant liggen royale schaduwrijke balkons met veel privacy.

Aan de zonnige achterkant ontwierp architect Meijers een stalen constructie met verrassende ‘hangende’ balkons buiten de bestaande galerij. Mede dankzij de begroeiing van de draagconstructie hebben deze balkons het karakter van een groene en zonnige en besloten achtertuin, waar toch contact met buren mogelijk is.

Zeist
EN OMGEVING

Zeist is de ideale combinatie van stad, dorp en buitenplaats. Het stadse karakter uit zich in de vele voorzieningen: winkels, horeca, theater en een bioscoop zijn onder handbereik. Bijna alles ligt op loopafstand van uw appartement. Met ruim 60.000 inwoners is Zeist eigenlijk een groot dorp met stadse voorzieningen. Een luxe dorp wel te verstaan, met statige panden en indrukwekkende huizen. En laten we vooral het zeventiende-eeuwse Slot Zeist niet vergeten.

Omgeven door groen
Zeist wordt ook wel de ‘Parel van de Stichtse Lustwarande’ genoemd en die eervolle bijnaam verwijst naar de vele buitenplaatsen en landgoederen in de omgeving. In de zeventiende en achttiende eeuw werd de schoonheid van de omgeving al herkend en veel rijke handelslieden lieten hier een riante buitenplaats bouwen. Ook in Zeist zelf zijn de sporen daarvan nog aanwezig, zoals het fraaie Walkartpark in de directe omgeving van De Hooght, of de nabijgelegen buitenplaats Hoog Beek en Royen met zijn park van 9,5 hectare.

Centrale ligging
Door de centrale ligging in het hart van Nederland is Zeist een populaire woongemeente. Met de bushalte voor de deur, het NS-station Driebergen-Zeist in de buurt en het uitstekende wegennet in de omgeving is de rest van Nederland goed bereikbaar. Via de A12 en A27 bereikt u Utrecht in een kwartier en Amersfoort in twintig minuten. Amsterdam ligt op veertig autominuten. Zeist maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op een steenworp afstand van het gelijknamige nationale park.

Contact
Op de website kunt u de brochure downloaden. Ook kunt u hier het contactformulier invullen. Woonadviseur Suzanne van Harten neemt dan contact met u op. U kunt Suzanne ook rechtstreeks bellen op 06-15602961. Eveneens kunt u contact zoeken met de makelaarskantoren WVO in Zeist en Punt Makelaars in Utrecht.

Bezichtigingen in coronatijd
U kunt het beschikbare appartement 40-6 één-op-één bezichtigen. Eén-op-één wil zeggen dat u de woning met maximaal twee personen bezoekt en dat we de veilige anderhalve meter in acht nemen. Dat is in zo'n ruim appartement geen enkel probleem! Een bezichtiging geeft u een goed beeld van het appartement, de ligging, het uitzicht en de afwerkmogelijkheden. Ook krijgt u een gevoel bij het gebouw en de andere appartementen; alle andere appartementen zijn al opgeleverd.

En daarna?
Bent u na het gesprek of de bezichtiging nóg enthousiaster? Dan verloopt de rest van het contact op afstand en volledig transparant. Alle adviseurs staan voor u klaar. Via de communicatiemiddelen die u prettig vindt kan het contact prima verlopen. Ook het verkoopproces en de gesprekken over uw afwerk-wensen kunnen op afstand plaatsvinden. Een veilig gevoel.

We houden u op de hoogte
Intussen houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten. Als er omstandigheden zijn die van invloed zijn op de verkoop, dan wordt u hierover meteen geïnformeerd. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op.

We hopen dat u goed gezond blijft en dat de huidige belemmeringen van voorbijgaande aard zijn, zodat u straks onbekommerd kunt genieten van uw het appartement van uw dromen!
Lees verder...

Nieuws over De Hooght

"De kleinschaligheid van De Hooght spreekt ons erg aan!"

In het kleinschalig appartementengebouw De Hooght in het centrum van Zeist is nog slechts één appartement beschikbaar. Bekijk hier waarom de eerste bewoners zo enthousiast zijn over wonen in De Hooght en laat je overtuigen!

Lees verder

Bezichtigen laatste appartement mogelijk! | De Hooght, Zeist

De meeste bewoners van De Hooght in Zeist hebben hun appartement inmiddels betrokken. Er is nog slechts 1 appartement beschikbaar. Geïnteresseerd? Met een aangepaste werkwijze is een bezichtiging ook nu goed mogelijk!

Lees verder

Laatste luxe appartement te koop | De Hooght, Zeist

De Hooght: luxe appartementen in het voormalige ABN-Amro bankgebouw in het centrum van Zeist. Inmiddels hebben de eerste bewoners de sleutels ontvangen. Iets voor jou? Er is nog één appartement te koop (koopsom € 725.000).

Lees verder

Woningen

Woningtype
Prijs

Hoekappartement

Bouwnummer 6 - € 725.000

Beschikbaar, schrijf je nu in!

154 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hogeweg
51 m
Bushalte Weeshuislaan
236 m
Bushalte Amandelhof
315 m
Bushalte Het Rond
438 m
Bushalte Molenweg
590 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Damiaanschool
740 m
Comeniusschool
756 m
Kinderdagverblijf 't Kruimeltje
1.41 km
Kiekeboe KleineKasteel
1.52 km
Openbare Montessori School
1.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
180 m
Hema
200 m
Rituals
209 m
T-Mobile
240 m
KPN Winkel
257 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
tandarts Alderliesten
447 m
Van Zanten Apotheek
603 m
Kring apotheek Hoge Dennen
1.01 km
Diakonessenhuis
1.48 km
Van Steendelaar Tandartsen
1.57 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een BouwGarant garantie.

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

De Hooght

Is een ontwikkeling van:

5 Bouw Bunnik