Bredius Kwartier, Woerden

In verkoop

Bouw is gestart!

Bredius Kwartier

Wonen met uitzicht op het Brediuspark! Appartementengebouw Brediuskwartier bevat 20 luxe appartementen. Het wordt net buiten het centrum van Woerden gebouwd, tussen de Oude Rijn en landgoed Bredius in.

Afhankelijk van de zijde van het gebouw heeft u dus een schitterend uitzicht over het water, of richting het landgoed. Met de auto bent u binnen een half uurtje in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Pakt u de fiets dan rijdt u binnen 5 minuten naar het station van Woerden en het centrum.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

Bredius Kwartier: Het beste wat Woerden te bieden heeft!

Bredius Kwartier wordt net buiten het centrum van Woerden gebouwd, tussen de Oude Rijn en Landgoed Bredius. Afhankelijk van de gekozen zijde van het gebouw heeft u een schitterend uitzicht over het water of richting het landgoed. Met de auto bent u binnen een half uurtje in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag. Pakt u de fiets dan rijdt u binnen een paar minuten naar het station en het centrum van Woerden.

Het ontwerp van het gebouw is al minstens net zo mooi als de locatie waar het wordt gebouwd. In het fraaie gebouw komen 20 duurzame 3- en 4 kamer appartementen, allen met een terras/balkon en 1 of 2 eigen parkeerplaatsen. De appartementen zijn verschillend in afmeting: ca. 71 tot 134 m2. Het is ook mogelijk om de bouwnummers 15+16 (€ 667.500,- v.o.n.) & 17+18 (€ 687.500,- v.o.n.) samen te voegen tot
een appartement van ca. 160m²

Door de meeste actuele technieken is het appartementengebouw energiezuinig en comfortabel. Zo worden de appartementen gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en een energiebesparend ventilatiesysteem. Bovendien wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen op het dak; al deze faciliteiten zorgen voor duurzaam én comfortabel wonen.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Verkoopdocumentatie


Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: