Hoekwoning, Bouwnummer 1

Koopprijs

€ 595.000

Woonoppervlakte

129 m2

Kaveloppervlak

206 m2

Omschrijving

ALEXANDER Waarder – 7 extra duurzame woningen
De perfecte plek voor fijn wonen en heerlijk spelen!

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met een fraaie steiger van 5.4 m breed en 2.5 m diep, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket meer dan compleet!
Extra handig van deze prachtige hoekwoning is de royale aangebouwde stenen berging, ideaal voor het opbergen van al je spullen!

Zie je jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin? Dan is dit een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren! En dankzij de vrijwel directe ligging van het groene dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!
Alle voordelen van Waarder komen samen in Alexander: een nieuwbouwproject van zeven robuuste eengezinswoningen, die hun nieuwe bewoners meer dan hartelijk ontvangen.

De woningen zijn gasloos en energieneutraal, en dus volledig voorbereid op de toekomst. In de achtertuin van alle woningen wordt aan de waterkant een trapje en een royale steiger aangebracht over de gehele breedte van de woning. Bovendien wordt in het openbaar gebied een vlonder aan het water gecreëerd en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander aan zijn jonge bewoners een unieke kans op een fijne jeugd met veel ruimte om te leven en te spelen.

Alexander staat voor rustig en landelijk wonen, maar dan wel met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten middenin hartje Gouda of Utrecht. De rondweg bij Waarder leidt je binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater.

Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Gouda en Woerden, ligt Waarder. Sinds de jaren ’70 is Waarder uitgegroeid tot een geliefde woonplaats voor jong en oud. Kinderen groeien hier op in een groene, overzichtelijke omgeving en hebben nog volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Tegelijkertijd zijn alle benodigde voorzieningen goed bereikbaar, dankzij de gunstige ligging tussen de omringende dorpen en steden.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 595.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
206 m2
Inhoud
527 m3
Externe bergruimte
21 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Dakraam, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
met 1 plaats

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Emiel

De Koning makelaars

Alexander

Is een ontwikkeling van:

Dunavast II B.V.