Sluiseiland De Sluismeester te Vianen

In verkoop

De verkoop is gestart!

Sluiseiland De Sluismeester te Vianen

  • Vianen

De verkoop is gestart! De Sluismeester vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur. Omringd door water, bomen en bloeiende grasvelden. Én met uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen.

De Sluismeester vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. Hier woon je op een unieke locatie in een parkachtig herenhuis met een geheel eigen architectuur. Omringd door water, bomen en bloeiende grasvelden. Én met uitzicht op de sluis en het historische centrum van Vianen.

De herenhuizen van fase 4 worden ontwikkeld aan beide zijden van de voormalige sluiswachterswoning. De Sluismeester dankt zijn naam dan ook aan deze mooie locatie.

Met De Sluismeester heb je de keuze uit een heel divers aanbod aan unieke herenhuizen. De bouw van de woningen van fase 4 gaat naar verwachting eind 2e kwartaal 2022 van start. De woningen worden naar verwachting het 4e kwartaal van 2023 opgeleverd.

De 32 herenhuizen van De Sluismeester worden gekenmerkt door een wel heel bijzondere en afwisselende architectuur. Want naast het verschil in type en kleuren stenen, de vorm van het dak en de hoeveelheid woonlagen, voegen we bij De Sluismeester nóg wat variatie toe.

Zo komen er een aantal herenhuizen met de woonkamer op de eerste verdieping. De woonkamer van deze woningen situeren we op de eerste verdieping met een royaal balkon waardoor je heel privé woont en zowel voor als achter een prachtig uitzicht hebt. Nog een mooi pluspunt: aan de tuin op de begane grond grenst de prachtige tuinkamer. Deze kamer wordt vanzelfsprekend de meest favoriete kamer van het gezin. Want in de zomer stap je zo met je blote voeten het gras op. Dat is pas echt genieten van het eilandleven. Ook parkeren kan fijn bij je woning. Want je auto zet je handig voor de deur.

Naast deze woningen worden een aantal split-level-woningen gerealiseerd. Deze herenhuizen hebben een verspringende begane grond. Zo ga je van het lager gelegen entreegedeelte met een klein trappetje naar de iets hoger gelegen woonkamer. Het geeft je woning meteen een uniek karakter en creëert een ruimtelijke en speelse sfeer. Natuurlijk biedt dat extra level je ook een prachtig uitzicht over de sluis. En parkeren? Dat doe je eenvoudig in de ondergrondse parkeergarage onder je woning, net als de andere bewoners met een split-level-woning.

De woningen van De Sluismeester hebben een unieke architectuur, maar zijn ook nog eens bijzonder ruim. Zo hebben de riante herenhuizen een woonoppervlakte van circa 136 m2 of 148 m2 met 4 slaapkamers of 3 slaapkamers met een tuinkamer. De royale herenhuizen hebben maar liefst een oppervlakte van circa 185 m2 en 5 slaapkamers. Meer dan voldoende ruimte dus om iedereen in het gezin een fijne eigen plek te bieden. Een aantal woningen krijgt ook nog eens een zolder. Een handige ruimte om spullen op te slaan die je niet dagelijks gebruikt.

Om eenheid te creëren krijgen de herenhuizen van buiten dezelfde architectuur als de woningen en appartementen van Kop Noord, Zuid en Centraal. En net als de woningen in de eerdere fases, krijgen ook de herenhuizen van De Sluismeester een unieke en prachtige positie. Ze worden gesitueerd aan beide kanten van de karakteristieke voormalige sluiswachterswoning. Waar je aan de voorkant uitkijkt op het mooie en historische stadshart van Vianen, heb je aan de achterkant een uniek uitzicht op de Grote Sluis. Dagelijks zie je hier vele bootjes voorbijgaan waardoor je het eilandleven maximaal ervaart. Samen met de andere bewoners. Heb je wel zin in een dagje drukte, dan loop je via de unieke loopbrug op het midden van het eiland zo naar het prachtige en gezellige centrum. Alles bij de hand en toch heerlijk privé en luxueus wonen.

Wonen in een herenhuis van De Sluismeester is optimaal genieten van de ruimte, de rust en het groen dat zo kenmerkend is voor het eilandleven. In een karakteristieke en bovendien volledig nieuwe woning. En dat heeft zo zijn voordelen. Je woning wordt gasloos, krijgt zonnepanelen op het dak en wordt voorzien van een warmtepomp voor verwarming van je woning. Met jouw duurzame herenhuis lever je dus een mooie bijdrage aan het milieu. Een ander voordeel van een nieuwe woning is dat je de komende jaren niet hoeft om te kijken naar onderhoud. Dat maakt het leven op het eiland nog ontspannender.
Lees verder...

Nieuws over Sluiseiland De Sluismeester te Vianen

14-12-2021

Start verkoop De Sluismeester in Vianen

Er is een nieuwe fase van Sluiseiland in Vianen in aantocht: De Sluismeester. Deze fase bestaat uit 32 riante herenhuizen en vormt hét sluitstuk van Sluiseiland. De online verkoop van de herenhuizen gaat donderdag 23 december a.s. van start. Mis het niet!


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Verzorginscentrum Batenstein
83 m
Bushalte Centrum
365 m
Bushalte Brugstraat
392 m
Bushalte Formido
506 m
Bushalte van Duvenvoordestraat
526 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vianen
109 m
Willem Alexanderschool
1.43 km
Openbare basisschool Meester Vos
2.46 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
2.49 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
2.91 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
277 m
Hema
304 m
Rabobank
327 m
ING Bank
327 m
Zeeman
331 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Het Tandenhuis
907 m
Tandheelkundig Centrum Vianen
1.09 km
Apotheek vreeswijk
1.46 km
De Roerdomp
3.35 km
Apotheek Leebrug
5.65 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Sluiseiland De Sluismeester te Vianen

Is een ontwikkeling van:

Smit's Bouwbedrijf B.V.