't Zand en Satijnvlinder

Vijf royale, vrijstaande woningen aan 't Zand en de Satijnvlinder.

Wie een foto van Leidsche Rijn in 2011 en nu naast elkaar legt ziet een grote metamorfose van dit gebied. Er is de laatste jaren volop gebouwd en de woningen schoten als het ware uit de grond. Er zijn ook nog plekken waar de foto van 2011 en nu niet veel van elkaar verschillen en nog veel op elkaar lijken. Een van die plekken is 't Zand 24 in Utrecht.

Toch zal dit binnenkort anders zijn.

De bestemmingswijziging van 'boerderij' naar woningen is definitief. Dit is ook gelijk het startsignaal om het plan aan 't Zand verder vorm te geven.

Voorheen werden er in 't Zand bouwkavels aangeboden. Om u als consument sneller en beter van dienst te zijn en om een complete woonbeleving te creëren wordt het plan omgeturnd van bouwkavels naar een compleet woonprogramma.

In dit woonprogramma is er plek voor vijf royale vrijstaande woningen, waarvan er twee gelegen zijn aan 't Zand en drie woningen in een hofje aan de Satijnvlinder liggen.

De architect is klaar met de ontwerpen en de stedenbouwkundige heeft zijn goedkeuring gegeven op zowel het plan als de uitgangspunten voor de vijf te bouwen villa’s. De komende weken komt er meer informatie op de projectpagina beschikbaar omtrent de locatie, de verkaveling, de inrichting en de vijf villa’s.

Een concrete planning is er op dit moment nog niet. Vast staat dat de eigenaar zelf op de locatie gaat wonen en dat straks niet alle woningen in verkoop komen. De verwachting is dat er geen echte start verkoop plaats zal vinden. Zodra wij hier meer over weten houden wij u op de hoogte middels de nieuwsbrief.

De wens is om de bouw van de vijf villa's nog dit jaar te starten. Mocht dit niet lukken, dan start de bouw in het eerste kwartaal van 2020.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief dan houden wij u als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom 't Zand 24 in Utrecht.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...