TwentyFour

TwentyFour Thuis in ‘T Zand. In een wijk waar de natuur ertoe doet. De brug van het groen naar de stad. Met veel ruimte om te leven zoals jij dat wilt.

Over het plan TwentyFour
TwentyFour is gesitueerd in de wijk Het Zand, een idyllisch plekje gelegen tussen de weg Het Zand en de Satijnvlinder. De wijk ligt tussen Parkwijk, Terwijde en het Máximapark en vormt het hart van Leidsche Rijn. Met haar boerderijen, slootjes, brede lanen en fruitboomgaarden heeft ze voor een deel haar landelijk karakter weten te behouden. De villa’s van TwentyFour knipogen qua ontwerp naar de 19e-eeuwse bouwstijl en passen daarom goed bij de bestaande lintbebouwing. Landschapsarchitect Serge Vonk van IMOSS laat het landschappelijk karakter van Het Zand in zijn ontwerp terug komen.

Wonen zoals jij dat wilt in De Heren van ’T Zand
Aan Het Zand worden twee hoge, markante herenhuizen gebouwd op royale kavels en ieder met een eigen oprit. De mooie luiken geven de villa’s een luxe en landelijke uitstraling. Dankzij de riante glaspartijen heeft u vrij uitzicht over Het Zand en uw tuin, waar de kinderen urenlang heerlijk kunnen spelen. Weer of geen weer, dankzij de veranda vertoeft u vele mooie avonden buiten met het hele gezin.

De Heren van ’T Zand worden onder architectuur gebouwd. Architect Ben Kraan richtte zich met het ontwerp van de villa’s op het pure genieten. De mooie geveldetails, de flinke afmetingen van de herenhuizen én de vele opties die daardoor mogelijk zijn, dragen er zeker aan bij.

'T Zand
In het hart van Leidsche Rijn ligt de wijk Het Zand, langs de oorspronkelijke verbindingsweg tussen Utrecht en De Meern die eveneens de naam Het Zand draagt. De wijk heeft een bijzondere, eigen sfeer en architectuur, met veel groen en gezellige hofjes. Aan de rand van de wijk, tussen de straten Het Zand en de Satijnvlinder wordt project TwentyFour gerealiseerd; vijf vrijstaande villa’s die klasse uitstralen. Ieder met een opvallende eigen signatuur, een riante leefruimte en een royale tuin eromheen, waarvan je dankzij de grote raampartijen ook in huis geniet. Met een veranda aan je woning, haal je het buitengevoel nog meer naar binnen. Het is een heerlijke plek voor het hele gezin. De kinderen spelen lief met elkaar in de tuin en jij geniet van de zwoele zomeravond en van een mooi boek op je terras.

Wijk Het Zand is gelegen langs de oorspronkelijke lintbebouwing, met veel groen, oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes. De kinderen fietsen vanuit hun nieuwe thuis binnen enkele minuten naar Brede School Het Zand. Ook Gezondheidscentrum Het Zand, het winkelcentrum, de (sport)parken, speelplaatsen en andere vrijetijdsvoorzieningen liggen letterlijk om de hoek.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...