Koopprijs

Van € 677.000 - € 687.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

170 m2 tot 178 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
285 m2 tot 298 m2
Inhoud
716 m3 tot 728 m3

Omschrijving

Rijnvliet fase 9 | Alle woningen zijn verkocht
Net zoals de voorgaande fases zijn we zeer tevreden over de uitkomst van de inschrijving voor fase 9. Met een ruime overinschrijving, zijn alle woningen reeds verkocht. De reacties van de optanten waren dan ook zeer positief. Want hoe leuk is het als je hoort dat je één van de gelukkige bent die een woning toegewezen heeft gekregen? Dat maakt wel even indruk!

Ben jij ook enthousiast over Rijnvliet? Fase 10 A komt eraan! Schrijf je via de projectwebsite in voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte zullen houden met betrekking tot nieuwe details artist impressies, datum start verkoop, woningplattegronden en de (indicatieve) prijzen.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

Kenmerken woningtype A:
- Sfeervolle dorpse architectuur met kenmerkende schoorstenen, metselwerk verbanden en verfraaiingen
- Opvallende spiegelsymetrische tweekapper, ideale gezinswoning
- Individualiteit door balustrade van glas
- Bouwnummer 905 heeft een aangebouwde garage en parkeren op eigen terrein
- Bouwnummer 904 heeft een zij-erker, vrijstaande garage en parkeren op eigen terrein
- Extra brede woning voor nog meer ruimte
- Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde
- Mogelijkheid tot kamer-en-suite
- Standaard 3 ruime slaapkamers
- Complete badkamer en optiemogelijkheid tot 2e badkamer
- Ruime zolder met mogelijkheid voor extra slaapkamer(s)
- Standaard houten luifel en fraaie gemetselde bloembak aan de voorzijde
- Energiezuinige woningen (gasloos)
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
904 Tweekapper met garage type A € 677.000

Tweekapper met garage type A

Bouwnummer 904 - € 677.000

Verkocht

178 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

905 Tweekapper met garage type A € 687.000

Tweekapper met garage type A

Bouwnummer 905 - € 687.000

Verkocht

170 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tweekapper met garage type A in het project Rijnvliet fase 9