Woon-werkwoning, Bouwnummer 197

Koopprijs

€ 635.000

Woonoppervlakte

132 m2

Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Wonen én werken aan huis, maar werk en privé toch gescheiden houden? Daarvoor leent deze ruime woon-werkwoning in De Nieuwe Defensie zich perfect! Deze hoekwoning heeft een woonoppervlakte van circa 133 m2 met op de begane grond een aparte werkkamer. De woonkamer op de 1e verdieping biedt uitzicht op de monumentale Villa Jongerius naast de deur en heeft een schuifpui naar het balkon op het zuidoosten. Hier woon, én werk je hier op brugloopafstand van het stadscentrum, midden in de groene Merwedekanaalzone. Ideaal voor een wandelmeeting tussendoor!

Werken aan huis
De entree van deze hoekwoning bevindt zich aan de autovrije binnenstraat, direct naast de gemeenschappelijke fietsenstalling. Via de entreehal, met een toilet, betreed je de werkkamer. Deze heeft een oppervlakte van bijna 8 m2 en is aan de voorzijde voorzien van ramen. Voor een kop koffie of een broodje tijdens het werken, hoef je niet naar boven. Want op de begane grond is tevens een afgesloten ruimte voor een grote woonkeuken.

Ruimte genoeg?
Via een open trap kom je binnen in de woonkamer op de 1e verdieping, met schuifpui naar het balkon. Het raam in de zijgevel zorgt hier voor extra lichtinval én een uitzicht op het Jongerius-complex. Verder vind je op deze woonlaag de 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang naar het balkon, de badkamer, een separaat toilet en tot slot een ruime inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. En hadden we de privéplaats in de parkeergarage al genoemd?

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 635.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Dubbele benedenwoning
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m2
Buitenruimte
11 m2
Inhoud
392 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 1B