Tuinwoning, Bouwnummer 169

Koopprijs

€ 648.500

Woonoppervlakte

119 m2

Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Stadse gezelligheid, groene rust of modern comfort. In De Nieuwe Defensie hoef je niet te kiezen. Op deze fijne plek in Utrecht komt alles samen. Neem deze fraaie tuinwoning in Blok 1B; een 2-laagse woning met 3 ruime slaapkamers, een woonoppervlakte van zo’n 119 m2 en een eigen tuin op het zuidoosten. Hier woon je bijzonder comfortabel. En dát op brugloopafstand van het eeuwenoude stadscentrum, in het midden van de groene Merwedekanaalzone. Zie je jezelf hier al wonen? Kom even binnen kijken.

Brede woonkamer
Je betreedt deze tuinwoning aan de voorzijde en komt binnen in een ruime entreehal. Hier vind je de meterkast, het toilet, de trap naar boven en er is ruimte genoeg voor de jassen en schoenen. Rechtdoor stap je binnen in de woonkamer, die in het midden wel 6 meter breed is. Ook heb je hier een heerlijke lichtinval, dankzij de schuifpui naar de achtertuin. ‘s Zomers zet je deze natuurlijk lekker open. Aan de voorzijde is ruimte voor een open keuken. Laat je hier een kookeiland plaatsen, of misschien een bar?

Verdieping met 3 slaapkamers
De 1e verdieping is praktisch ingedeeld met 3 ruime slaapkamers. De woningbrede slaapkamer aan de achterzijde heeft lekker veel ramen en de badkamer is standaard voorzien van een 2e toilet. In een aparte berging op de overloop vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger. De auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage. Tot slot heb je ook nog een eigen berging in het complex.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 648.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Maisonnette
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m2
Buitenruimte
24 m2
Inhoud
353 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 1B