Penthouse, Bouwnummer 194

Koopprijs

€ 969.000

Woonoppervlakte

179 m2

Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Dit riante 2-laagse penthouse met een woonoppervlakte van zo’n 179 m2 is een van de pareltjes in deze fase van De Nieuwe Defensie. Ook buiten de woning heb je alle ruimte, met maar liefst 3 balkons én een dakterras. Het prachtige uitzicht over de stad en zicht op de Domtoren verveelt nooit! Deze woning biedt ultiem wooncomfort; modern, licht, 4 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer voor je gasten, en met bovendien een riante woonkeuken met ruimte voor een groot kookeiland of een kolossale eettafel! De auto zet je uiteraard op je eigen parkeerplek in de kelder.

Licht en ruimte
Vanuit het trappenhuis betreed je dit penthouse op de 5e verdieping. Op deze woonlaag vind je een toilet, 2 slaapkamers waarvan 1 met eigen badkamer, én de riante woonkeuken. Deze biedt alle ruimte om jouw droomkeuken te realiseren. Een groot kookeiland of misschien een gezellige bar? Het kan! De schuifpui aan de noordoostzijde biedt toegang tot het woningbrede balkon en de vide aan deze kant verbindt de ruimte met de woonkamer erboven.

Geniet van het uitzicht
De ruime overloop op de 2e woonlaag biedt toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer met toilet, en de lichte woonkamer met dakterras op het zuidwesten. Voor de schuifpui is dé perfecte plek voor een comfortabele fauteuil, misschien je Eames Lounge Chair? Leun achterover en geniet van het uitzicht. Het balkon aan de andere zijde is te bereiken vanaf de overloop en vanuit de slaapkamers. De woonkamer heeft aan deze kant de vide naar de woonkeuken.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 969.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Penthouse
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
179 m2
Buitenruimte
46 m2
Inhoud
532 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 1B