Appartement XXL, Bouwnummer 202

Koopprijs

€ 640.000

Woonoppervlakte

115 m2

Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Het hele jaar genieten van een oase van licht in je woonkamer en uniek uitzicht over de stad en op de Domtoren? Misschien is dit XXL-appartement in De Nieuwe Defensie iets voor jou. Deze fijne woning op de 4e verdieping heeft een woonoppervlakte van circa 115 m2, 3 slaapkamers én een balkon op het zuidwesten. Bovendien woon je hier op een van de leukste plekjes van Utrecht, met voor de deur het prachtige monumentale Jongerius complex. Dát is mooi wonen! Kom even binnen.

Uitzicht op de binnentuin

De voordeur van dit appartement bevindt zich in het trappenhuis. Je komt binnen in een kleine hal, met hier het toilet. Door de deur rechtdoor kom je binnen in het midden van het woongedeelte, van ruim 11 meter lang. Aan de straatzijde is een praktische vierkante ruimte voor een open woonkeuken, met uitzicht op de Dom! Aan deze kant is ook een kleine nis van zo’n 5 m2, waar je een fijne werkplek of studeerhoek kun creëren. Aan de achterzijde is ruimte voor de zithoek, met daar aangrenzend het zonnige balkon dat uitkijkt op de binnentuin.

Ruimte genoeg?

In het midden van de woonkamer is een deur naar een 2e hal. Vanuit hier kun je naar de 3 slaapkamers, waarvan 1 direct toegang heeft tot het balkon. Verder vind je hier de badkamer, standaard voorzien van een toilet, en de technische ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De eigen berging in het complex biedt nog extra opbergruimte en voor de auto heb je een privéplek in de parkeerkelder.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 640.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m2
Buitenruimte
9 m2
Inhoud
342 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Glasvezel kabel, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 1B