Appartement L, Bouwnummer 201

Koopprijs

€ 512.500

Woonoppervlakte

83 m2

Omschrijving

De inschrijving is gesloten.

In De Nieuwe Defensie is de inschrijving van de 44 nieuwbouwwoningen in blok 1B gesloten. Heb jij wel nog interesse in een woning op brugloopafstand van het historische centrum van Utrecht? Schrijf je dan in voor de reservelijst via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door !

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen, en tegelijk zo dicht bij de stad? De Nieuwe Defensie biedt het beste van 2 werelden. Je geniet hier van gezelligheid, de nabijheid van het centrum en uitvalswegen, maar tegelijk van de geborgenheid van een groene binnentuin én zicht op de prachtige Villa Jongerius. Dit sfeervolle appartement op de 3e verdieping met een woonoppervlakte van circa 83 m2 heeft 2 slaapkamers en een balkon op het zuidoosten. Een comfortabel appartement mét eigen parkeerplaats in de garage, te midden van alles!

Oase van licht
De voordeur van dit appartement bevindt zich in het trappenhuis. Je komt binnen in een L-vormige hal die toegang biedt tot alle ruimtes van de woning; het toilet, de badkamer met wastafel en douche, een berging en een technische ruimte, de slaapkamers én de riante woonkamer met (aansluitingen voor de) keuken. Via het zijraam kijk je hier uit op het Jongerius-complex en de grote schuifpui naar het balkon zorgt voor lekker veel lichtinval. De woonkamer van ruim 5 meter breed en 6 meter lang biedt veel mogelijkheden qua inrichting.

Uitzicht op de binnentuin
Het appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het balkon. Beide slaapkamers hebben zicht op de binnentuin. Voor de wasmachine en wasdroger heb je plek in de berging in de hal. Ook heel prettig is de extra opbergruimte in je eigen berging in het complex én de eigen parkeerplaats in de kelder.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 512.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m2
Buitenruimte
15 m2
Inhoud
247 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Lift, Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage met 1 plaats

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

De Nieuwe Defensie blok 1B